Adrie Bos

 

This is me

My name is Adrie Bos. And I like to make things nice, in- and around the house.

It is important to know what I can do for you, but more important is what I cannot stop doing. And I cannot stop myself to make and execute things in a nice way. That requires- next to craftsmanship- attention, care and a good sense for shape, style and colour. This is what I do through my career: in the fashion industry and since 2007 also in construction and house styling.

 

When you work with me, you work with a perfectionist, but I also make sure that you do not have to worry:

all the work is executed according the agreement, and I work clean and tidy, and the nuisance is limited . And last but least: beautiful is not always the same as expensive. There is always an acceptable solution for any budget.

 

Mijn specialiteiten zijn:

  • develop together with you a practical and beautiful solution for the renewal of your kitchen, bathroom, toilet and the renovation of your attic
  • colour-, light- and interior advice.
  • painting of walls, ceilings, doors, etc.
  • improve the outdoor area of your house: painting, placing of double glass (and keep the characteristics of the house!)

 

Curious? I love to have a meeting with you to discuss the possibilities and details.

 

 

unburden

craftmanship

trust

quality

e-mail ...

The way we work

 

I always take my time to help you make the right decisions to realize your dream house. That is why I like to sit with you to determine what is possible within the available budget. And I will be your partner to select the correct materials,  and colours. And if applicable: the selection of furniture.

You always receive a detailed price offer with all agreements, and details like the material selection. And the time frame!

 

This means that on forehand all is clear for all parties involved, and there are no disappointments after all.

 

 

 

craftsmanship

trust

customer satisfaction

quality

advise

help

stress less

 

 

Projects an ideas | KITCHEN |

 

 

 

Good atmosphere with carbon light bulbs

re-used wood

green kitchen

"Adrie really helped us, because he listened very well to us, and translated our wishes into a kitchen that really matches our wishes.".

 

Faye de Bruijn, Utrecht

 

 

No cabinets above the kitchen counter but a a beautiful old wooden shelf

"He gave us many tips about colours and materials. Without his advise the result would not have been that nice!"

 

fam Snoeck, Woerden

Black plumbing for a contemporary effect.

In a separation wall you can make a nice storage for towels

In the attic you can create a nice shower!

all pink

Infrared

double douche

" Adrie recommended to use cheaper tiles, so we could buy custom made cupboards with wooden drawers. Splendid idea! "

 

Henk Meulenbroek, Soest

 

 

Projects an ideas | PAINTING | ATTIC | HALL

 

A bright colour patch makes a big difference

A light grey wall creates immediately atmosphere

"Adrie Bos painted the outside of our 30ies house. Repaired rotting parts. We are enchanted with the results!"

 

fam. Strolenberg, Bilthoven

 

 

The right selection is crucial!

"We would never choose to paint our walls light grey, but in combination with off white doors and black door handles the result is really great!"

 

fam. De Beukelaar, Hilversum

 

 

Projects an ideas | TOILET |

 

 

 

Short modern toilet of 42 cm depth only. Creates space

"Adrie Bos renovated our toilet within a week and the result is great!"

 

Annemiek Theunisse, Amsterdam

 

 

Projects an ideas | INTERIOR INPIRATION |

 

 

 

Heavy copper pipes, bended and soldered. Heating and warm towels!

Then: two rocks in Italy

Now: two pendants for towels

Bakelite!

Adrie Bos

Burg. Timmermanslaan 35

3481 BL HARMELEN

06 - 54 66 04 95

adrie@allesmooimaken.nl

Reviews  | MY EXPERIENCE WITH ADRIE BOS:

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Dank voor uw reactie

Fam Pater/Bork Utrecht

 

Adrie heeft in een maand tijd onze gehele benedenverdieping gerenoveerd. Elke vierkante centimeter is mooier gemaakt. In ons redelijk kleine huis is een dwarsmuur weggehaald (Adrie regelde de stempelaars) , waardoor ruimte ontstond voor een bijna 7 meter lange droomkeuken. Adrie plaatste de keuken en liet diverse kasten en de radiatorombouw op maat maken. Ook de stukadoors regelde hij. Het toilet verving hij ook en hij deed al het tegel- en schilderwerk (inclusief trap). Wij zijn zo blij met zijn werk en visie: ons huis is nu echt ONS huis! Nu is de bovenverdieping aan de beurt en wij doen dit met niemand ander dan Adrie. Een absolute aanrader. Wat Adrie meer dan een vakman maakt is zijn vermogen om met je mee te denken en betere oplossingen te vinden.. èn te realiseren waar je zelf nog niet aan dacht. Hij werkt secuur EN snel en dat is een zeldzame combinatie. Wij zijn super tevreden!

Fam. Kieftenbeld / Kuijsten

 

In 5 weken tijd heeft Adrie de gehele benedenverdieping van ons huis in Woerden gerenoveerd. Keuken slopen-verwijderen, draagmuur verwijderen en met stempels ondersteunen, elektra schakelaars en waterleiding verplaatsen-vernieuwen, muren en plafond stucen, schilderen binnen en buiten de woning, en vensterbanken en WC vernieuwen. Een megaklus! Hij kwam met prachtige ideeën over kleuren en materiaal zonder ze op te dringen. Aanvankelijk konden we dan nog wel eens tegensputteren maar wat waren wij uiteindelijk blij dat wij zijn adviezen opgevolgd hebben. Adrie heeft de bijzondere kwaliteit van een professionele vakman en gaf ons het gevoel alsof wij het zelf bedacht hadden. Wij zouden onszelf tekort hebben gedaan als we geen gebruik zouden hebben gemaakt van zijn hoogwaardige kwaliteit van passie en vakmanschap. "ALLESMOOIMAKEN.NL" is met recht en reden op de mens Adrie Bos van toepassing. Our home is our castle again!!

Wim & Miranda de Lang

 

Adrie heeft bij ons in een maand tijd de gehele badkamer, toilet beneden en toilet boven een complete metamorfose gegeven. De nieuwe indeling, het kleurenspel, materiaalgebruik en superleuke inspirerende toevoegingen hebben een strak en modern geheel opgeleverd. Precies zoals wij dat wilden en ook precies hoe Adrie vooraf aangaf wat hij met de 3 ruimtes wilde gaan doen. Helemaal top! Heerlijk om met Adrie te werken, ook door de tussendoor gesprekjes over alles en nog wat. En niet onbelangrijk: hij legt een eerlijke, transparante en nette prijs neer bij de start en er komen gaande het proces geen 'gekke' extra's bij. Kortom, top partner om te te werken. Zijn volgende grote klus bij ons is inmiddels gestart. Wordt ook weer prachtig!

Genelva)

 

Adrie heeft mijn badkamer vernieuwd. Met zijn stijl en adviezen boezemt hij vertrouwen in en ik ben zeer blij met het resultaat. Hij is er elke stap bij: uitdenken wat er aan materiaal goed past, mee naar de winkel om alles aan te schaffen, (meedenken in het) samenstellen van passende accessoires zoals een lamp bij de spiegel. Adrie is niet te beroerd om terug te komen om nog iets te herstellen of aan te passen. Hij werkt hard, en is klaar binnen de gestelde tijd en binnen budget. En hij is zeer behulpzaam! Kortom, voor elke volgende klus in mijn huis is hij meer dan welkom.